INSPIRATIE

– BB Goedenraad (Eys) –

B&B Goedenraad in het mooie dorp Eys midden in het Heuvelland van Zuid-Limburg, is een luxe bed & breakfast voor groepen van 6 tot 10 personen met dagelijks een uitgebreid ontbijt en riante kamers met badkamer. De B&B richt zich op de sportieve levensgenieter en probeert gezelligheid en actief bezig zijn op een leuke manier te combineren. Voor mountainbikers biedt B&B Goedenraad faciliteiten aan als een grote fietsenberging met kleedruimte en sportdouche, afspuitplaats, basisgereedschappen, schoenendroger, etc. In de B&B wordt maar 1 groep tegelijkertijd geboekt en de gasten kunnen ook gebruik maken van de lounge, eetkamer, keuken en grote tuin.

B&B Goedenraad ligt op de Mechelenroute en het is slechts een korte afstand fietsen naar meerdere andere routes o.a. Vijlen, Gulpen, Parkstad-Heerlen en Margraten, maar ook de Valkenburg-Cauberg route is niet ver weg. De nieuwe ultra-MTB route Limburg200 loopt op slechts 500m van B&B Goedenraad en de B&B is trotse accommodatie partner van de Limburg200.
Het team van B&B Goedenraad mag zelf graag op de mountainbike zitten en geeft graag routetips, helpt met GPX-bestanden en zorgt waar nodig via een partner ook voor huurfietsen.


Locatie
B&B Goedenraad, Eys

Aantal personen
6-10 personen

Belangrijke faciliteiten:
Afspuitplaats, grote veilige stalling, sleutelruimte, kleedkamer met sportdouche

Routes op fietsafstand:
Mechelen, Mechelen Kinderroute, Vijlen, Gulpen, Parkstad-Heerlen en Margraten

Ook tof:
De 200+ van de Limburg200 fietsen, Routes aan elkaar knopen (meest gemaakte combi is Mechelen met Vijlen).

Kortingscode: Gebruik ‘mtbchallenge’ bij het boeken voor 10% korting op je verblijf.
GA TERUG
BOEKEN

VOLG MIJ OP YOUTUBE

YOUTUBE