INSPIRATIE

– Haus Waldberg (Duitsland) –

Dit mooie huis staat in het prachtige Thüringen Woud. Je kunt er met tien mensen verblijven. De eigenaar is een Nederlander en biedt verhuur van het huis aan, maar je kunt er ook een all-in MTB Weekend aangeboden krijgen. Inclusief eten verzorgd door een chefkok, onbeperkt drinken en een voormalig Duits Downhill kampioen als mountainbike gids. Aangezien de trails goed verborgen zijn en flink van niveau verschillen, is een gids wel aan te raden. Op twintig minuten rijden ligt ook Bikepark Oberhof, wat met elf lijnen ook voor een dag mountainbike plezier kan zorgen! Endurotrails, toertochten en een bikepark, er is hier voor elke mountainbiker wel iets te vinden!

Locatie
Haus Waldberg

Aantal personen
Vijf tweepersoonskamers

Ook tof:
Het gebied leent zich perfect voor allerlei outdoor activiteiten. E-biken, wandelen en wielrennen kunnen daar ook perfect.

Belangrijke faciliteiten:
Fietskelder, afspuitplek

Extra:
Ik raad je echt aan om zeker gebruik te maken van een lokale gids. Er is weinig online te vinden en het begin van veel trails zit goed verborgen. Ook kan een gids goed inschatten welke trails voor jou goed te rijden zijn, want er liggen ook flink pittige en steile afdalingen. Zo verlies je geen kostbare tijd en rijd je echt de trails waar je blij van wordt!

GA TERUG
BOEKEN

VOLG MIJ OP YOUTUBE

YOUTUBE