Hey! Tof dat je leest!

Al een paar jaar schrijf ik voor UP/DOWN mountainbike magazine. Mocht je het magazine niet kennen. Het komt vijf keer per jaar uit en richt zich voornamelijk op de wat ruigere kant van het mountainbiken. Hoewel er natuurlijk veel online te vinden en te lezen is, blijft het leuk om heerlijk door een blad te bladeren.
De verhalen waar ik me op richt gaan vooral over trails en reizen. Ook vind ik het erg leuk om een interessant verhaal vast te leggen, een interview af te nemen of een lijstje te maken.

Via deze website (bij de f.a.q.) bied ik allerlei kortingen aan. Zo ook voor dit gave magazine. Met de code ‘MTBCHALLENGE10 ‘ krijg je 10% korting  op je abonnement of losse aankopen in de shop. Check hier de mogelijkheden UP/DOWN

Een aantal van mijn artikelen zijn ook gratis te lezen via de links onder de foto’s, zo krijg je een idee wat je kunt verwachten en wat mijn schrijfstijl is. Veel leesplezier!

P.s. Ik vind het tof als je een berichtje achterlaat!

Ciao!

André

Een maand als prof
Een maand als prof
Reisverhaal Zwitserland
Reisverhaal Zwitserland
Micro avontuur Chaudfontaine
Micro avontuur Chaudfontaine
Hollands next trail builder
Interview met boswachter Hanne Tersmette