Al jaren draag ik de zonnebrillen van ‘Mariener‘. Ook tijdens het fietsen.

De brillen zitten prima, kunnen tegen een stootje, zien er goed uit en niet geheel onbelangrijk: ze zijn betaalbaar. Ik heb er meerdere malen een in het bos verloren/laten liggen. Dat doet toch wat minder pijn als de zonnebril niet zo duur was.

Toen de eigenaar van het brillenmerk erop gewezen werd dat ik zijn zonnebrillen draag, besloot hij contact met mij op te nemen.Β 

Dit heeft als resultaat dat ik een aantal mooie exemplaren cadeau heb gehad, maar het leek ons ook leuk om er een aantal weg te geven. Als je liever gelijk een exemplaar bestelt, gebruik dan de code ‘mtbchallenge’ voor 15% korting. Website Mariener

Wat moet je doen? Laat hier even een berichtje achter. Als je gewonnen hebt neem ik contact met je op πŸ™‚