Een paar jaar geleden had ik deze route al eens vastgelegd. Maar van alle kant hoorde ik dat ik écht een keer terug moest komen.
Veel mensen die mijn video hadden gezien, werden toch verrast door de features die ze tegenkwamen. Het beeld dat mijn video schetste kwam helemaal niet meer overeen met wat er momenteel ligt. Dus.. tijd voor een update van de video!


Netersel is op dit moment een van de weinige routes die door de NTFU de kwalificatie zwart heeft gekregen. Dit houdt in dat de route voornamelijk geschikt is voor gevorderden. En dat onderstreep ik, zonder twijfel. Als beginner ga je dit waarschijnlijk niet echt leuk vinden, maar voor de meer ervaren rijders en de liefhebbers van features en technische uitdaging, is dit ‘the place to be’!

Enjoy!

Meer info over de route: MTB Routes