We verbleven een weekend in het Thuringer woud. In dit mooie gebied ligt voor ieder wat wils. Wij ontdekten de natuurlijke enduro trails en bezochten het relatief nieuwe Bikepark Oberhof.


Op uitnodiging van de Nederlandse eigenaar van Haus Waldberg verbleven we middenin dit mountainbikeparadijs. We hadden een all-in weekend waarin wij mochten genieten van heerlijk eten en drinken en een locale gids hadden die ons de beste spots kon laten zien.


Na aankomst zijn we gelijk op de fiets gestapt en heeft voormalig Duits Downhill Kampioen RonManShow ons zijn favoriete trails laten zien, en die waren vet!
De tweede dag stond in het teken van Bikepark Oberhof en de derde dag hebben we nog wat mooie trails in de omgeving gereden. En zoals altijd, tijd te weinig. Omdat het vanuit Nederland ruim vijf uur rijden is, is minimaal een lang weekend wel aan te raden. Of een mooie tussenstop als je op doorreis bent. In ieder geval, een dikke aanrader!

Beelden zeggen uiteraard meer dan woorden, dus
Check de foto’s en video voor een impressie!
Mocht je ook een heerlijk afwisselend weekend mountainbiken willen beleven, check dan zeker Haus Waldberg voor de mogelijkheden

Klik op de foto’s voor een vergroting