Al een tijdje was ik benieuwd of een 360 camera een toegevoegde waarde zou zijn aan mijn video’s.
In deze edit heb ik heel veel mogelijkheden uitgeprobeerd om te kijken of het er tof uitziet! Sommige shots zijn echt de moeite waard, andere wat creatiever, enkele over de top…
Ik ben in ieder geval zeker verrast door de variatie die de camera met zich mee brengt en ik weet zeker dat ik hem vaker ga gebruiken. Laat het vooral even weten als je een keer een uitgebreidere video over de camera wilt zien.

We zaten in het vakantiepark ‘Soof Retreats‘ dat aan de route van Kwintelooijen ligt. Ik mocht daar een aantal dagen verblijven om van daaruit de routes op de Heuvelrug te rijden. Een ideale en prachtige plek, als je het mij vraagt. Binnenkort vind je deze ook op de inspiratiepagina op mijn website.

Ad: De kleding in de video is van Revolution Race. Van ma 07-08 t/m vr 11-08 kan je met de code ‘ANDRE15’ korting krijgen op je aankopen. Gebruik deze link: https://bit.ly/ANDRE15

Klik op de foto’s voor een vergroting.
Deze zijn genomen door Rex Silvam