Op een mooie vrijdagochtend reden wij naar het zuiden om daar het avontuur van de Limburg 200 aan te gaan. Een tocht van 200 kilometer door het schilderachtige landschap van Zuid-Limburg.

We verbleven op de perfecte locatie Goedenraad in Eys.(10% korting op je verblijf met ‘mtbchallenge’) Een ideaal startpunt als je hem in meerdere dagen wilt rijden, want de route was voor ons van daaruit goed op te delen in drie stukken. 200 kilometer was voor ons net iets te veel voor één dag en het schieten van mooie beelden kost uiteraard ook de nodige tijd. Daarnaast werd het dat weekend boven de 30 graden, dus een uitdaging zou het sowieso worden.

De bedoeling is dat je jezelf inschrijft bij het Shimano Cycling Center in Valkenburg. Daar krijg je dan een stempelkaart en je startbewijs. En koffie met vlaai, maar die heb je liever op het eind natuurlijk.
Onderweg moet je vier stempelposten halen om de uitdaging te voltooien. Als je dit binnen 48 uur redt, wacht er een mooie medaille op je bij Shimano.

Hoe wij dit avontuur hebben beleefd zie je in de video!

Klik op de foto’s voor een vergroting


Meer info over de uitdaging vind je hier: Limburg 200
Enjoy!